Мисия

Мисията на Фондация “По-добро за нас” е насърчаване на безопасността и защитата на потребителите. Ние повишаваме осведомеността и информираме за най-добрите практики за сигурност на личните данни и подкрепяме глобалната техническа инфраструктура като ресурс за обогатяване на живота на хората и благосъстоянието на обществото.

Дейности

  • Информираме за настоящите и бъдещи разработки на стандарти, протоколи, администрация и техническа инфраструктура, осигуряваща сигурност и защита на потребителите.
  • Подкрепяме специализирано образование в училищата и там, където е необходимо.
  • Насърчаваме професионалното развитие и изграждаме общност за благоприятстване на участието и лидерството в области, важни за защита на интересите на потребителите и неприкосновеността на личните данни в дигиталния свят.
  • Предоставяме надеждна информация за технологични иновации.
  • Насърчаваме среда за международно сътрудничество, общност и култура, която да работи в обществен интерес.

Какво ни обедини

Ние всички сме потребители, всеки ден, навсякъде.

Понякога нещата се объркват. И тогава кой плаща цената? Тя може да е нещо малко, но има случаи, в които ни коства здравето, правата ни, дори животът ни.

През последните десетилетия все повече се говори за защита на потребителите, за техните права, за тяхната безопасност.

Светът, обаче, се глобализира и дигитализира и промените на световния пазар изпреварват защитата на потребителите, оставяйки множество потребители без основна сигурност. Твърде често те са оставени в неблагоприятно положение пред компаниите и правителствата, с които се сблъскват, оставайки изложени на опасни, несправедливи или неетични практики.

Ние се обединихме

Ние се обединихме около нуждата гласът на потребителите не само да бъде чут, а и да бъде толкова силен, колкото на правителствени и частни организации, с които те взаимодействат. Постигането на това ще гарантира, че всеки може да реализира ползите от нашия все по-глобализиран и дигитален свят.

Нашата основна цел е да информираме и осведомяваме за безопасността и неприкосновеността на личния живот в дигиталния свят.

Ние вярваме, че заедно можем да окаже въздействие, защото:

– Сме независими от бизнеса и политиката;

– Вършим нашата работа честно и почтено;

– Уважаваме нашите членове и партньори;

– Сътрудничим и обменяме знания с различни организации и хора.

Съвременната ера е белязана като ера на потребителите.

Всички хора имат право на достъп до безопасни стоки и качествени услуги, както и да бъдат третирани честно и да им бъдат предложени ефективни решения, ако нещата се объркат.

Настоящите проучвания имат за цел да ви покажат нагласите и предизвикателствата, пред които са изправени потребители, производители и търговци.

Прочети повече

ДОБРОВОЛЦИ

Най-добрата защита на потребителите е тяхната добра осведоменост относно правата им, рисковете свързани с тяхната безопасност, неприкосвеността на личните им данни и начините за предотвратяване на измами.

Имаме нужда от хора с кауза и умения, за да постигнем заедно целите и мисията ни. Включете се.

Доброволци

ЗА ОРГАНИЗАЦИИ

Ние вярваме, че безопасността е на първо място, образованието е ключът, а сътрудничеството е силата, която ни движи напред.

С партньорства всичко се постига по-ефективно и устойчиво. Ако сте организация с близки до нашите дейности, мисия и цели, свържете се, за да обсъдим възможностите за колаборация.

За организации
юни 11, 2019

Контрол на личните данни в Интернет и свързаните в мрежа устройства

КОНТАКТ

Потърсете ни. С удоволствие ще се свържем.

    Съгласявате се с Политиките ни за поверителност с изпращането на съобщение към нас.